Маса нетто: | 1,000 кг (-1,5%) |
Склад продукту: | Цукор білий, суміш Шоколадний кекс (цукор білий, борошно пшеничне, крохмаль пшеничний, какао-порошок, глюкозний сироп сухий, молоко сухе знежирене, розпушувач (сода харчова), емульгатори, сіль кухонна, згущувач (камідь ксантану, альгінат натрію), ароматизатор ванільний), патока, глазур кондитерська (цукор білий, олії рослинні (гідрогенізована пальмо ядрова, соняшникова), какао-порошок, молоко сухе знежирене, сироватка молочна суха, емульгатор (соєвий лецитин), ароматизатор ванільний), молоко згущене з цукром, яйце куряче, маргарин, спред солодковершковий (вміст молочного жиру 40%), борошно пшеничне вищого ґатунку, білок яєчний сухий, желюючий агент (агар), регулятор кислотності (лимонна кислота), ароматизатор ванілін, консерванти (сорбат калію, бензоат натрію). |
Поживна цінність в 100 г продукту: | Білки, г – 4,16 Жири, г – 18,42 Вуглеводи, г – 81,85 |
Енергетична цінність: | 509,80 ккал / 2133,48 кДж на 100 г продукту |
Строк придатності до споживання: | 7 діб. Кондитерські вироби зберігати в сухому та чистому приміщенні при температурі від 18 °С (+/- 3°С) і відносній вологості повітря не більше 75%. стороннього запаху, не заражені шкідниками хлібних запасів, за температури (18+5ºС) і відносної вологості повітря, що не перевищує 75%. |
Нормативні документи: | ДСТУ 4803:2013 |