2003 рік Заснування хлібопекарської компанії «Галицька здоба». З перших днів своєї діяльності компанія пішла шляхом виготовлення лише якісної продукції. А найсуворіший контроль і облік упродовж всього циклу виробництва дозволив підприємству підписати угоди на постачання хлібобулочної продукції в освітні та медичні заклади м. Львова та Львівської області.
2005 рік На виробництві компанії було змонтовано та протестовано лінію здобних виробів. Завдяки чому, на початку 2006 року асортиментний ряд збільшився до двох десятків виробів.
2006 рік Зареєстровано торгову марку «Галицька здоба». Відтепер вся продукція підприємства реалізовується під однойменною назвою «Галицька здоба»™.
2008 рік На виробничих потужностях компанії було впроваджено систему управління якістю (СУЯ) у відповідності до вимог ДСТУ ІSO 9001-2001, про що свідчить присвоєний сертифікат на міжнародну систему управління якістю №UA 2.046.02816-08.
Проведено модернізацію хлібопекарської та булочної лінії, завдяки чому на підприємстві починається виготовлення хлібів преміум групи: солодовий хліб, бородинський хліб, хліб цибулевий, хліб з чорносливом, тостовий пікантний та карамельний, а також ряд здобних виробів…
2009 рік Відкриття та запуск сухарного цеху з виготовлення сухарів.
Розпочато реконструкцію існуючих приміщень під новий хлібобулочний та кондитерський цех в с. Страдч Львівської області.
2010 рік Відбулося розширення виробничих потужностей «Галицької здоби». Власними силами компанія запускає чергове виробництво у м. Мостиська Львівської області. Станом на сьогодні це провідне хлібопекарське підприємство «Мостиський хлібокомбінат», яке забезпечує якісною та доступною продукцією 6 районів Львівської області.
2011 рік Завершені будівельно-ремонтні роботи в с. Страдч Львівської області. Зданий в експлуатацію та запущений кондитерський цех.
2013 рік Було проведено сертифікаційний аудит системи управління якістю щодо виконання вимог ДСТУ ISO 9001:2009. Відповідно за результатами проведеного аудиту, «Галицька здоба» в черговий раз підтвердила відповідність сертифікату, виданому компанії ще у 2008 році.
Також, на виробничих потужностях «Галицької здоби» впроваджено систему управління безпечністю харчових продуктів, яка відповідає вимогам ISO 22000 HACCP.
Компанія продовжила слідувати стратегії розширення шляхом поглинання львівського виробника хлібобулочних виробів, що дозволило збільшити виробничий потенціал і територію покриття.