Продукція

Круасани «Шоколад»

Маса нетто: 0,080 кг (-5%)
1,500 кг (+3,0%)
Склад продукту: Борошно пшеничне вищого ґатунку, вода питна, начинка шоколадна (цукор, жир рослинний, какао–порошок, молоко сухе знежирене, лецитин Е322, ванілін, ароматизатор «Шоколадний»), маргарин для листкового тіста «Слойка», цукор-пісок, маргарин столовий, дріжджі хлібопекарські пресовані, сіль кухонна харчова.
Поживна цінність в 100 г продукту: Білки, г – 7,5
Жири, г – 25,0
Вуглеводи, г – 50,0.
Енергетична цінність: 450 ккал
Строк придатності до споживання: 7 діб. Зберігання готової продукції здійснюється в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів при відносній вологості повітря, що не перевищує 75%.
Нормативні документи: ГСТУ 158. 00389676. 013 – 2003