Продукція

Печиво вівсяне зернове

Маса нетто: 1,000 кг (-1,5%)
Склад продукту: Борошно вищий ґатунок, цукор білий, суміш «Вівсяна» (пластівці вівсяні, цукор білий, яєчний порошок, борошно пшеничне в/ґ, жир рослинний пальмовий, розпушувач (бікарбонат натрію), ароматизатор ванільний), маргарин столовий, суміш зернова (насіння льону, ядро насіння соняшника, кунжут, морква сушена різана, пластівці вівсяні), яйця курячі, патока.лецитин), ароматизатор ванільний), молоко згущене з цукром, яйце куряче, маргарин, спред солодковершковий (вміст молочного жиру 40%), борошно пшеничне вищого ґатунку, білок яєчний сухий, желюючий агент (агар), регулятор кислотності (лимонна кислота), ароматизатор ванілін, консерванти (сорбат калію, бензоат натрію).
Поживна цінність в 100 г продукту: Білки, г – 9,77
Жири, г – 23,8
Вуглеводи, г – 64,24
Енергетична цінність: 510,18 ккал / 2135,06 кДж на 100 г продукту
Строк придатності до споживання: 30 діб. Кондитерські вироби зберігати в сухому та чистому приміщенні при температурі від 4 °С до 21°С і відносній вологості повітря не більше 75%.
Нормативні документи: ТУ У 15.8-32628672-005:2011