«Галицька здоба» — це найкращі традиції українського хлібопекарства!

Хлібопекарська компанія «Галицька здоба» це одна з найбільших компаній західного регіону України, в структуру якої входить кілька сучасних хлібзаводів, які спеціалізуються на виробництві хлібобулочних, кондитерських та сухарних виробів.

Компанія будує свою діяльність на принципах соціальної відповідальності бізнесу. Уже 10 років ми виробляємо продукцію для здорового харчування – хліб, булочки, сухарні та кондитерські вироби. Якість продукції «Галицької здоби» контролюється на всіх етапах, починаючи з етапу відбору сировини і закінчуючи доставкою продукції до споживача.

На виробничих потужностях «Галицької здоби» впроваджені і діють наступні системи якості:

  • Система управління якістю – ДСТУ ISO 9001:2009;
  • Система управління безпечністю харчових продуктів – ДСТУ ISO 22000 HACCP.

У виробництві ми використовуємо лише натуральну сировину як українських компаній, так і сировину провідних світових виробників. З кожної партії готової продукції ми відбираємо контрольні зразки, які досліджуються на відповідність встановленим стандартам фахівцями відділу контролю якості компанії або ж експертами держспоживстандарту України та регіональних відділень санітарно-епідеміологічної служби.

Уся продукція компанії виробляється з урахуванням кількох десятків параметрів якості. Традиційна система управління якістю харчової продукції – ISO 9001:2009 контролює вже готовий продукт і буває трапляється так, що вона лише фіксує вже наявну проблему. Відповідно, щоб попередити проблему на виробничих потужностях компанії було впроваджено міжнародну систему НАССР – систему забезпечення безпеки харчової продукції. Це механізм, який дає можливість своєчасно попереджувати й унеможливлювати появу будь-яких ризиків. НАССР охоплює весь процес «від поля до столу», починаючи від вирощування, збору врожаю, закупівлі сировини і закінчуючи використанням продукції споживачем. Тож ми, як виробник застосовуємо ряд запобіжних заходів для того, щоби наші вироби були гарантовано безпечні.

За десять років своєї діяльності «Галицька здоба» здобула десятки відзнак та нагород, а продукція компанії неодноразово отримувала золоті медалі на українських та міжнародних дегустаційних конкурсах.

Генеральний директор ТзОВ «Галицька здоба» Роман Палідович:

«Ми чотири рази ставали переможцями у конкурсі «Обличчя міста Львова», сім раз перемагали у Всеукраїнському конкурсі якості продукції – «100 кращих товарів України», отримали десятки відзнак та нагород. І кожна чергова відзнака та перемога «Галицької здоби» це об’єктивна оцінка активності компанії у впровадженні сучасних інноваційних рішень та новітніх технологій на виробничих потужностях. Це свідчення того, що ми досягли того рівня розвитку, коли перемоги в конкурсах і змаганнях стають звичною справою. Проте, це жодним чином не зменшує цінності перемоги для нас. Бо ж за перемогою завжди лежить праця сотень працівників «Галицької здоби». Ми з гордістю можемо сказати, що у нас найкращі технологи, пекарі та фахівці управлінського персоналу, які завжди тримають руку на пульсі кращих технологій хлібопекарської галузі»