Срібні нагороди ФК "Галицька здоба"

2015-04-20 08:02

З листопада 2014 року по квітень 2015 року у Львові тривав зимовий футзальний сезон 2014/2015 років, який був організований Асоціацією міні-футболу Львівщини. Учасниками зимового сезону було більше сорока львівських команд і відповідно до регламенту змагань було п’ять ліг: прем’єр, перша, друга, третя та ІТ-ліга.

Футбольна команда «Галицької здоби» в черговий раз зуміла підтвердити статус фаворита змагань вдруге здобувши срібні нагороди зимового сезону у ІІ лізі футзалу Львова.

Цього сезону суперниками «Галицької здоби» були команди – «Фест !», 24 канал, «Світоч», «Інтерколедж», ФК «Горизонти», «Львівські Резерви» та ФК «Автоекспедиція».

За весь зимовий сезон ФК «Галицька здоба» зіграла 14 ігор у два кола змагань, з котрих – перемогла 10 разів, зіграла в нічию 1 раз, та три рази зазнала поразки. Говорячи про статистику сезону, також варто відзначити, що гравці «Галицької здоби» зуміли забити 78 голів своїм суперникам і водночас пропустили лише 43 голи у свої ворота.

Також черговим досягненням команди стало те, що основного голкіпера команди – Юрія Рабу втретє визнано найкращим воротарем зимового футзального сезону 2013/2014 років.

«Наша аматорська футбольна команда є досить молодим колективом. Та за два роки свого існування ми стали досить титулованою командою, адже ми двічі здобули нагороди під час зимового футзального сезону 2013/2014 років та сезону 2014/2015 років. А також, ми стали призерами літнього футзального сезону 2014 року. І наші перемоги, це запорука активного соціального та спортивного життя серед співробітників компанії. – розповідає менеджер з маркетингу компанії Олександр Пилипчук. – Та це не останні наші успіхи та перемоги, адже з початком кожного нового сезону ми ставимо перед собою нові цілі та завдання, і літній сезон 2015 року, котрий розпочинається у травні не є винятком. Звичайно, що головні нагороди нашої команди ще попереду».

Назад