Львівський товаровиробник 2016

2016-10-07 08:13

У Львові, в приміщенні Палацу мистецтв, стартувала уже дев’ята виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник». Вона триватиме впродовж 5 днів – до 10 жовтня.

На цьогорічній виставці – ярмарку хлібопекарська компанія «Галицька здоба» представлена новим сучасним експостендом. Кожен, хто завітає на ярмарок матиме можливість придбати смачний хліб та запашну здобу, а також солодкі кондитерські вироби «Галицької здоби».

Окрім купівлі львівських виробів та товарів, під час ярмарку можна буде взяти участь у Конкурсі дитячого малюнка «Купуй Львівське!», майстер-класах для дітей, безкоштовних тренінгах та семінарах для людей, які планують розпочати власну справу, або ж вдосконалити свої знання у бізнесі.

Також, вперше на виставці-ярмарку «Львівський товаровиробник» буде представлена та окремо виділена корпоративна соціальна відповідальність бізнесу у Львові. До слова, хлібопекарська компанія «Галицька здоба» реалізовує низку соціальних проектів та надає цільову, адресну допомогу дитячим будинкам, інтернатам та дітям-інвалідам, товариствам і організаціям малозабезпечених, а також бере участь у ряді міських проектів, які мають за мету організувати проживання львів’ян у нашому місті комфортнішим.

«Хлібопекарська компанія «Галицька здоба» вже давно задекларувала та позиціонує себе і діє як 100% українська компанія. Ми працюємо і виготовляємо якісний український продукт. Наш патріотизм полягає у тому, що ми постійно працюємо для того, аби в Україні ставало жити краще та комфортніше. Наш патріотизм – це створення нових робочих місць, це сплата податків, це надання переваги у співпраці українським компаніям, це підтримка різноманітних соціальних, культурних та спортивних проектів, це реальні вчинки, які змінюють тебе і людей навколо тебе на краще» - зауважує генеральний директор компанії Роман Палідович.

Назад