Галицька здоба™ - Обличчя міста 2012

2012-10-04 12:38

Цього року до участі у ХІІІ конкурсі промоції львівського підприємництва «Обличчя міста» зголосилося понад 100 учасників і торгова марка «Галицька здоба» вже другий рік поспіль стає переможцем у конкурсі «Обличчя міста».

04 жовтня 2012 року у конференц-залі готелю «Нобіліс», за участі Першого заступника міського голови Олега Синютки та президента Львівської ТПП Дмитра Афтанаса, відбулось нагородження переможців конкурсу «Обличчя міста 2012».

За результатами презентації своїх компаній, до фіналу конкурсу потрапили 24 учасники. Ці підприємства презентували різні напрямки та галузі своєї діяльності. Погалузево, відповідно до номінацій конкурсу, їх роботу оцінили експерти та львів'яни. До уваги взято якість надісланих презентацій, статистичні дані, експертні оцінки та рекомендації партнерів. Окрім експертних оцінок, враховано також опитування львів’ян: протягом вересня за улюблені компанії проголосувало майже 23 тисячі користувачів Інтернету.

«Галицька здоба™ вдячна всім своїм споживачам, прихильникам за їх голосування у конкурсі «Обличчя міста 2012» на офіційній сторінці Львівської торгово-промислової палати. Приємно, що завдяки їх активності та авторитетним рішенням експертів Львівської торгово-промислової палати ми вже другий рік поспіль перемагаємо у конкурсі «Обличчя міста». Це напевно свідчить про те, що наша компанія досягла того рівня розвитку, коли перемоги в конкурсах і змаганнях стають звичною справою. Проте, це жодним чином не зменшує цінності перемоги для нас. Бо ж за перемогою в даному конкурсі лежить праця сотень працівників нашої компанії. Ми з гордістю можемо сказати, що у нас найкращі технологи, пекарі та фахівці управлінського персоналу, які завжди тримають руку на пульсі кращих технологій хлібопекарської галузі. А щодо планів на наступний рік, то тут хочу відзначити, що у «Галицькій здобі» кожен хоче і буде прагнути, щоби українці їли натуральний i корисний хліб. Тому кожна хлібина або булочка є надзвичайно смачною, а пекарі нашої компанії робитимуть все, щоб покупець відчував турботу виробника й почувався частиною великої сім’ї на ім’я «Галицька здоба» — сім’ї, в котрій печуть смачний хліб, запашну здобу та солодкі кондитерські вироби!» — резюмує генеральний директор ТзОВ «Галицька здоба» Роман Палідович підбиваючи підсумки конкурсу промоції львівського підприємництва «Обличчя міста».

ПЕРЕМОЖЦІ XIII КОНКУРСУ-ПРОМОЦІЇ ЛЬВІВСЬКОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА «ОБЛИЧЧЯ МІСТА 2012»:

Гран-прі конкурсу: ТзОВ «СофтСерв»

У номінаціях:

  • «Львів Торговий»: ТзОВ «ГАЛИЦЬКА ЗДОБА» та ТзОВ ТВК «Львівхолод» (Торгова мережа «Рукавичка»)
  • «ЛЬВІВ ІННОВАЦІЙНИЙ»: ПАТ «Кредобанк» та НВП «КАРАТ»
  • «У СВІТІ ГРОШЕЙ: ЛЬВІВ БАНКІВСЬКИЙ»: ПАТ «Ідея Банк»
  • «ДО ВАШИХ ПОСЛУГ»: ТзОВ «МАРКЕТ УНІВЕРСАЛ ЛТД» («МЕРЕЖА АПТЕК D.S.»)
  • «ВІРТУАЛЬНИЙ ЛЬВІВ»: ПАТ «Львівський холодокомбінат» (ТМ ЛІМО)
  • «МІСТО МАЙСТРІВ: ЛЬВІВ ПРОМИСЛОВИЙ»: ТзОВ «Корпорація КРТ»
  • «СКАРБНИЦЯ ЗДОРОВ’Я: ЛЬВІВ МЕДИЧНИЙ»: ТзОВ «НАУКОВО-МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР СВЯТОЇ ПАРАСКЕВИ»
  • «ЛЬВІВ – ГУРМАН»: ТзОВ «ЛІБЕРТ» (готель «НОБІЛІС»)
  • «ЗЕЛЕНЕ МІСТО: ЛЬВІВ ЕКОЛОГІЧНИЙ»: ТзОВ «АВЕ ЛЬВІВ»
  • «ЛЬВІВСЬКЕ ДОЗВІЛЛЯ»: ТзОВ «ТРІУМФ МЕДІА ГРУП» (ПЛАНЕТА КІНО ІМАХ)
  • «ЛЬВІВ ВІДКРИТИЙ ДЛЯ СВІТУ»: Приватне підприємство «ГЕРМЕС-АВІА»
  • «ЛЬВІВ ІНФОРМАЦІЙНИЙ»: ТзОВ ТРК «ЛЬВІВСЬКА ХВИЛЯ»
  • "ЗБЕРЕЖЕННЯ АРХІТЕКТУРНОЇ СПАДЩИНИ": ТзОВ "Укрдизайнгруп"

Назад