«Галицька здоба» переможець конкурсу «Обличчя міста 2018»

2018-12-04 10:32

Кожного року Львівська міська рада та Львівська торгово-промислова палата спільно з громадськістю  відзначають найкращих та найдостойніших серед успішних підприємств та надають їм особливий статус – «Обличчя міста».  На початку цього тижня відбулось підведення підсумків та церемонія нагородження переможців Конкурсу-промоції львівського підприємництва «Обличчя міста».

При визначенні переможців у номінаціях конкурсу враховуються пропозиції та висновки представників бізнес-організацій, підприємницьких об’єднань, Львівського обласного управління у справах захисту прав споживачів, Державної фіскальної служби України, профільних департаментів Львівської міської ради та інших державних установ. Окрім цього, усі небайдужі мешканці Львова мали можливість висловити свою підтримку улюбленим та достойним компаніям за допомогою інтерактивного голосування на сайті Львівської ТПП.

Хлібопекарська компанія «Галицька здоба» стала переможцем конкурсу «Обличчя міста» здобувши перемогу у номінації «Місто хліба та достатку: Львів харчовий».

«Ми працюємо, стараємося і приємно, що це помічають. Хлібопекарську компанію «Галицька здоба» вже вдев’яте відзначають у конкурсі-промоції львівського підприємництва «Обличчя міста». І я дуже радий цьому черговому успіху. Ми на цьому не зупинимось й продовжуватимемо нашу щоденну працю, аби досягати нових вершин!» – зауважив на церемонії нагородження директор комерційний компанії Назар Палідович.

 

Назад