«Галицька здоба» переможець конкурсу «Обличчя міста 2016»

2016-11-07 15:49

У Львові в рамках проведення Міжнародного економічного форуму відбулася церемонія нагородження переможців Конкурсу-промоції львівського підприємництва «Обличчя міста-2016».

Хлібопекарська компанія «Галицька здоба» стала переможцем конкурсу «Обличчя міста» здобувши перемогу у номінації «Місто хліба та достатку: Львів харчовий».

Цього року до участі в конкурсі зголосилася 31 компанія, 24 з них були допущені до II етапу голосування. Перемогу у номінаціях здобуло 14 компаній. А володарями бронзової статуетки стали одразу дві компанії.

«Ми вже всьоме здобуваємо перемогу у конкурсі-промоції львівського підприємництва «Обличчя міста». І я дуже радий цьому черговому успіху. Та хочу відзначити наступне – за кожною нашою перемогою та відзнакою стоїть праця сотень працівників нашої компанії. Ми усі молодці!» - зауважив на церемонії нагородження комерційний директор компанії Назар Палідович.

Конкурсанти оцінювались із врахуванням думки громадських організацій, бізнесу, наукових кіл та органів влади. А також, усі мешканці Львова могли висловити свою підтримку улюбленим та достойним, на їхній погляд, компаніям та підприємцям за допомогою інтерактивного голосування на веб-сторінці Львівської торгово-промислової палати.

Керівник управління економіки Львівської міської ради Вікторія Довжик нагороджуючи переможців конкурсу зазначила: «Обличчя міста» – це справжнє свято підприємців і підприємств, які працюють для слави нашого міста. Ви розробляєте нові проекти й ідеї – і успішно втілюєте їх в життя, таким чином змінюючи економіку міста. Ми пишаємось нашими підприємцями, нашими підприємствами та їх досягненнями. Успішних вам інвестицій, нових проектів і звершень!»

Назад