«Галицька здоба» переможець конкурсу «Обличчя міста 2017»

2017-11-01 09:20

Перемогу у номінаціях здобуло 15 компаній, серед яких «Галицька здоба» у номінації «Місто хліба та достатку: Львів харчовий». А володарем Гран-прі «Обличчя міста-2017» – бронзового лева – став Український католицький університет.

«Кожного року наша компанія здобуває ряд відзнак та нагород, проте перемога у конкурсі-промоції львівського підприємництва «Обличчя міста» є досить особливою і значимою для нас, адже це досить хороша оцінка того, що ти рухаєшся та розвиваєшся у вірному напрямку. А твоя праця змінює тебе і твоє місто на краще» – зауважив на церемонії нагородження комерційний директор компанії Назар Палідович.

При визначенні переможців у номінаціях конкурсу враховуються пропозиції та висновки представників бізнес-організацій, підприємницьких об’єднань, Львівського обласного управління у справах захисту прав споживачів, Державної фіскальної служби України, профільних департаментів Львівської міської ради та ін. Окрім цього, усі небайдужі мешканці Львова можуть висловити свою підтримку улюбленим та достойним компаніям за допомогою інтерактивного голосування на сайті Львівської ТПП.

 «Як і щороку, ми намагаємось вибрати знакові компанії та організації Львова, які гідно представляють наше місто. У такий спосіб дякуємо підприємцям за те, що вони працюють задля розвитку міста, держави та нас з вами» – сказав підводячи підсумки цьогорічного конкурсу президент Львівської торгово-промислової палати Дмитро Афтанас. 

Назад