ФК «Галицька здоба» здобула перемогу в ІТ-Бізнес Лізі Львова 2016

2016-08-19 11:32

Футбольна команда «Галицька здоба» стала першим переможцем ІТ-Бізнес Ліги Львова з міні-футболу, яка цього року вперше була організована Асоціацією любительського міні-футболу України.

На змагання заявилося 10 футбольних колективів з львівського бізнес-середовища. За результатами змагань команда «Галицької здоби» потрапила у четвірку найсильніших, які між собою розігрували призові місця.

У півфіналі команда «Галицької здоби» перемогла команду зі Стрия «Галичина Захід», з рахунком 5:4 і вийшла у фінал ІТ-Бізнес Ліги Львова. У іншому півфіналі гравці команди «Зелені Грифони» не залишили каменя на камені від суперників DevPlanet 8:1. Тож фінал заслужено мав бути цікавим та видовищним.

files/news/football 25-08-2016/champion team.jpg

З перших секунд фінального матчу суперник «Галицької здоби» був притиснутий до своїх воріт, сподіваючись лише на можливість подалі вибити м'яча від воріт. І вже на першій хвилині гравець «Галицької здоби» Володимир Коваленко міг відкрити рахунок , проте поперечина врятувала суперників.

Проте, за явної переваги у грі, нам вдається забити перший гол, відзначається ефектним ударом Андрій Яблонський. І через кілька хвилин, не менш ефектно подвоює рахунок Олексій Чекаленко.

У другій половині першого тайму гравцям команди суперника вдається провести кілька небезпечних атак в сторону наших воріт. Проте, вони нічого не можуть протиставити досить вдалій і відчайдушній грі нашого голкіпера Юрія Ряби. Натомість, Олексій Чекаленко забиває вдруге і на перерву команди йдуть за рахунку 3:0 на користь «Галицької здоби».

У другому таймі суперник намагався віднайти в собі сили. Але, побудована тренером команди «Галицької здоби», Сергієм Тригубцем гра від захисту, звела нанівець будь-які спроби суперника.

Натомість втретє відзначається забитим ефектним голом Олексій Чекаленко.

4:0 на нашу користь. Суперник деморалізований, та все ж намагається забити нам гол престижу. І їм це вдається – 4:1

Коли справа йшла до фінального свистка перестарався другий голкіпер «Зелених Грифонів, оскільки дуже грубо сфолив на нашому гравці Володимиру Коваленку, за що був покараний червоною карткою. Пенальті йде пробивати герой матчу Олексій Чекаленко. Влучає у воротаря, та все ж забиває на добиванні – 5:1

Наприкінці фінальної зустрічі у гравців суперника здають нерви і вони раз за разом порушують правила гри. Після шостого фолу суддя призначає 10 метровий удар. Проте нашому гравцю Андрію Дільному не вдалося забити.

Звучить фінальний свисток, який сповіщає нас про те, що «Галицька здоба» здобуває впевнену перемогу і стає першим переможцем ІТ-Бізнес Ліги Львова з міні-футболу.

До слова, воротар команди Юрій Раба визнаний кращим голкіпером турніру ІТ-Бізнес Ліги Львова. Це вже п’ята його відзнака здобута з командою «Галицька здоба».

Дякуємо нашим вболівальникам за палку підтримку своєї команди у фінальному матчі!

Назад