ФК «Галицька здоба» чемпіон Львова з міні-футболу та володар Кубка Незалежності 2017

2017-09-18 07:10

 

 Цьогорічний літній футбольний сезон став досить результативним для команди. У підсумку «Галицька здоба» стала переможцем літнього міського чемпіонату – Гранд ліги Львова з міні-футболу, а також команда здобула Кубок Незалежності 2017 року.

 Та про все по порядку… Тож, сам літній чемпіонат стартував ще у травні і завершився у вересні.

files/awards/2017/Foto_1.jpg

 «Гранд ліга Львова з міні-футболу»

На змагання заявилося 28 львівських футбольних колективів. Дев’ять команд серед який й «Галицька здоба» грали у найвищому дивізіоні змагань – Гранд лізі Львова, а решта заявилися у нижчі ліги – І та ІІ ліги Львова.

За увесь турнір, а це 16 матчів, наша команда не програла жодного разу – здобувши 15 перемог, та один раз зіграла в нічию. Також гравці «Галицької здоби» встановили своєрідний рекорд літнього чемпіонату, адже вони забили найбільшу кількість голів за увесь літній сезон – 166. Така результативність принесла у скарбничку команди окрім чемпіонського кубку ще й дві бомбардирські відзнаки – Сергій Тригубець та Назарій Цимбаляк стали кращим бомбардирами літнього чемпіонату забивши кожен по 43 голи.

 «Кубок Незалежності 2017»

У кубку приймали участь 12 команд, серед яких і «Галицька здоба». Було сформовано чотири групи по три команди відповідно. Після двох перемог у груповому етапі «Галицька здоба» вийшла до чвертьфіналу в котрому обіграла чи не основного свого конкурента – команду «Знесіння» з рахунком 5:4. Півфінал ми також виграли і у фіналі кубка зустрічалися з командою «Інстал плаза». До фіналу команди ще жодного разу не зустрічалися у матчах аматорських змагань Львова. А напередодні «Інстал плаза» у півфіналі перемогла команду «A-Z TECHNO» – 6:3, а наша команда здолала «Львівконект» – 3:2. Також варто відзначити, що наш суперник одночасно з нашою командою приймав участь й перемагав у літньому чемпіонаті Львова з міні-футболу. «Галицька здоба» грала й перемогла у найвищому дивізіоні змагань – Гранд лізі Львова, а «Інстал плаза» стала переможцем нижчої ліги – І ліги Львова.

До слова, «Галицька здоба» вже вдруге намагалася здобути кубок, адже минулого року ми грали у фінальній грі «Кубку Незалежності 2016». Тоді, ми поступилася 4:1 команді «База -9» ставши срібним призером змагань приурочених до Дня Незалежності. Тому цей фінал був хорошою можливістю реанімуватися в очах наших вболівальників та здобути Кубок!

Так і трапилося – «Галицька здоба» тріумфувала у Кубку Незалежності. Команда перемогла у фіналі «Інстал плазу» з рахунком 3:1, забив Володимир Данилюк та двічі розписався у воротах суперника капітан команди Тарас Мацик. Також на нагородженні Назарій Цимбаляк був відзначений найкращим гравцем Кубка Незалежності.

Дякуємо нашим вболівальникам за палку підтримку команди у літньому сезоні!

 

Назад